Om oss

PAL Community är en ideell förening, vars syfte är att genomföra konstnärliga och pedagogiska projekt inom dans i relation till scenkonst, bild, film, performance och miljön.


Pipsa Perrin Poukka är dansare, danspedagog och kostymör. Utbildad på Balettakademien, DOCH (Dans-och cirkushögskolan) och på SNDO (School for new dance development, Amsterdam). Arbetar som dans- och teaterlärare på Fryshusets Gymnasium.

Haft kostymansvar på flera dans-och teaterföreställningar i Sverige och internationellt. Ansvarar för textila- och kostymworkshop inom skapande skola projekt.


 

Annika Koskinen är dansare och danspedagog med lång erfarenhet av arbete i kulturskolan och dans i skolan med barn och ungdomar. Hon är utbildad på DOCH, och har förutom pedagogexamen i dans, även studerat specialpedagogik med inriktning dans, och dansproduktion för barn. Vid sidan av sitt arbete som danslärare är Annika verksam som dansare och koreograf i bland annat Danskompani as-Sayf.


 

Louise Kvarby är utbildad inom dans på Balettakademin, SUNY Purchase N.Y. (USA) och DOCH samt inom film på Akademin Valand i Göteborg och på STDH. Louise arbetar som dansare, koreograf och pedagog och driver Transforma dans- och filmproduktion.  Sedan 2017 är Louise anställd som dans- och filmlärare på Kulturskolan i Strängnäs.


Vi hjälper dig med Skapande skola ansökan och svarar gärna på alla frågor kring olika format av workshop. 

info@pal-community.se


Annika 0733 - 732177